Als 13-jarig meisje verloor ik onverwacht mijn vader. Ik werd ongevraagd en voor het eerst in mijn leven geconfronteerd met de dood. Ik weet dat de dood je hele leven verandert en niets zal meer hetzelfde zijn. Daarom weet ik ook dat een waardevol afscheid belangrijk is voor het rouwproces. Dat betrokkenheid een voorwaarde is voor een waardevol afscheid. Daarom heb ik mijn eigen ervaringen bewust ingezet om een betrokken onderneming te beginnen.  

Het team van Annerie Kremer uitvaartzorg bestaat uit:

Annerie Kremer

Annerie Kremer: “Dit werk doe ik met zo veel liefde. Het is mooi om er voor mensen te kunnen zijn die het heel moeilijk hebben. Om ze te laten zien dat er veel meer mogelijk is dan ze denken. Om aan te kunnen voelen en te ervaren wat mensen nodig hebben. Meedenken, suggesties aandragen waar ze zelf niet aan denken maar die wel passen bij het leven van de overledene. Wij steken meer energie en tijd in het begeleiden van een uitvaart, waardoor wij oog hebben voor details en wij de familie de ruimte geven om voor persoonlijke en waardig afscheid. Dat maakt mijn werk heel waardevol.”

Sigrid Busscher

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat me raakt als een dierbare overlijdt is dat de liefde en verbondenheid door het verdriet zo voelbaar is. Het is zo dankbaar dat ik de nabestaanden mag begeleiden tijdens de dagen van het afscheid nemen. Op een rustige en zorgzame wijze zodat de uitvaart aansluit bij de wensen van de familie. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en staan voor persoonlijke aandacht waarbij ruimschoots de tijd is voor de dierbaren, hun gevoelens en hun wensen.

Yvonne Bouwman

Na tien jaar voor een grote uitvaartorganisatie gewerkt te hebben, deed mij in 2014 de mogelijkheid voor, om over te stappen naar Annerie Kremer Uitvaartzorg. Vol trots maak ik nu deel uit van een klein team, met een werkwijze die bij mij past. Kenmerkend hierin zijn de waardevolle rust en tijd. Want na het overlijden van uw dierbare is er geen reden tot snel handelen, u kunt de tijd nemen die ú nodig heeft. Binnen het team houd ik mij voornamelijk bezig met het ontwerpen van de rouwkaarten, het spreken tijdens uitvaarten, de gesprekken omtrent de nagedachtenisvormen en het aanspreekpunt in ‘Het Afscheidshuis’. Op deze manier hoop ik het verdriet van de nabestaanden iets dragelijker te maken, want wegnemen kan ik het niet. Dat is waar ik voldoening uit haal. Het is een voorrecht om dat te mogen doen.’