Annerie Kremer uitvaartzorg begeleidt u tijdens de uitvaart of soms al in een eerder fase voorafgaande aan de uitvaart. Na de uitvaart houdt voor ons de ‘zorg’ niet op. Ook dan willen wij u graag begeleiden bij het uitkiezen van een persoonlijk nagedachtenisvorm. ‘Een passend nagedachtenisvorm maakt uw herinnering tastbaar’.

Ook in deze fase van het rouwproces hanteren wij de rust in het denken en handelen. Het is van groot belang dat u zich goed laat informeren wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van de nagedachtenisvormen.

Bij een begrafenis kunnen wij nadien zorgen voor een passend grafmonument. Of, als er al een bestaand grafmonument is, zorgen wij voor de gewenste aanpassing aan het monument. Ook bieden wij de mogelijkheid om een tijdelijk grafmonument te plaatsen zolang u nog niet een definitieve keuze hebt kunnen maken voor het uiteindelijke grafmonument.

Een vingerafdruk maken van de gewenste vinger van de overledene kunt u door ons laten verzorgen en wij kunnen deze laten verwerken in een passend sieraad.

In geval van cremeren zijn er ook tal van mogelijkheden om bestemming voor de as te kiezen. Soms kiezen nabestaanden er voor om de as uit te strooien, maar de as kan ook worden bewaard, thuis of in het columbarium. Hierin zijn verschillende mogelijkheden waarover wij u vooraf écht goed willen informeren. Er zijn ook mogelijkheden om een klein deel van de as te verwerken in een sieraad. In het ‘Afscheidshuis’ hebben wij een prachtige sieradenlijn staan van juwelier Rob Leurs. Rob heeft” See You gedenksieraden” ontworpen en is al ruim 35 jaar actief in de juweliersbranche. Zijn sieraden kenmerken zich door het zowel zichtbaar als onzichtbaar afwerken van de as- resten van uw dierbare. Op deze manier draagt u een deel van uw dierbare heel dicht bij u.

Indien ú er aan toe bent, kunt u een afspraak maken om met elkaar in gesprek te gaan over de diverse mogelijkheden voor de asbestemming van uw dierbare. U bent natuurlijk ook van harte welkom indien de uitvaart elders is geregeld.