Twee grote tassen van de bakker op de hoek draagt ze. Ze loopt door naar de keuken. Ik hoor haar kopjes pakken, de koelkast gaat open en dicht. De koffiemachine wordt aangezet. Er staat van alles te gebeuren. Ze gaat naar de kamer waar haar man ligt. Ze steekt kaarsjes aan, praat tegen hem en vertelt wie er komen. Even later gaat de bel: Annerie, blijf maar zitten, bezoek voor mij, roept ze. De hele dag is het een komen en gaan van bezoek voor haar. Ze heeft al haar vrienden en kennissen uitgenodigd om afscheid te komen nemen. Kopje koffie en wat lekkers erbij. Herinneringen ophalen en voorbereiden op het afscheid van morgen.

In het Afscheidshuis zijn twee huiskamers ingericht waar u samen met familie en vrienden, of alleen met uw dierbare, kunt toeleven naar het definitieve afscheid. Veel mensen komen dagelijks even langs of laten hun familie of vrienden komen. Anderen drinken even een kop koffie of een wijntje, dicht bij hun geliefde.

U krijgt uw eigen huiskamer, uw eigen sleutel en u kunt 24 uur per dag terecht in het Afscheidshuis. U mag zich hier thuis voelen. Er is een keuken, u mag hier eten en drinken, mensen ontvangen en condoleance-avonden houden. Er kan zelfs een kleine afscheidsdienst gehouden worden.

De sfeer is warm. Je voelt je vertrouwd, op je gemak en begrepen.

Wilt u meer informatie neem dan contact op