Over onze tarieven

Op 24 april 2018 schrijft de media over het onderzoek van de Consumentenbond naar de tarieven van een uitvaart.

‘Bijna 90 procent van de uitvaartverzorgers wil geen vragen beantwoorden over hun tarieven.
Daarnaast heeft ruim 40 procent van de uitvaartondernemingen geen prijzen op de website staan.’

Wij willen graag transparant zijn over de kosten die horen bij een afscheid. Daarnaast willen wij de tijd nemen om samen met u vorm te geven aan een passend afscheid. Hierdoor is elke uitvaart uniek en op zijn eigen manier bijzonder. Wij kunnen daarom geen ‘pakket’ prijzen hanteren.

Toch wilt u graag weten waar u aan toe bent, heel begrijpelijk. Annerie Kremer Uitvaartzorg biedt daarom kosteloos en geheel vrijblijvend de mogelijkheid voor een voorgesprek. U maakt een afspraak met één van onze uitvaartleidsters. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen, dit kan gaan om uw eigen uitvaart of over het afscheid van een geliefde. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een kort verslag met daarin uw wensen en een overzicht van de te verwachten kosten bij een begrafenis of crematie.

Iedereen is welkom om contact met ons op te nemen voor een voorgesprek. Dit kan bij een naderend overlijden, maar ook wanneer u graag wat zaken geregeld wilt hebben, of wilt weten waar u en uw nabestaanden aan toe zijn.

Bel ons: 0522 – 245 021
Neem contact op

“Onlangs is een goede vriend plotseling overleden, dat zet je toch aan het denken. Het is best een stap geweest, maar wat is het fijn dat er nu wat op papier staat.”