Afscheid moeten nemen van iemand die u dierbaar is, is de heel hoge prijs die u betaalt voor liefhebben. Iemand hoort bij u, bij uw leven en wordt daaruit weggenomen. Uw partner, kind, broer of zus, vader, moeder, vriend of vriendin. Ze hadden een plek in uw leven, in uw huis, aan uw tafel. En elke keer dat u die lege plek ziet of nog even iets wilt zeggen, weet u dat dit niet meer kan. Dat uw geliefde er niet meer is.

Het enige dat je kunt doen als u afscheid moet nemen van iemand die u zo dierbaar is, is er een waardevolle dag van maken. Een goed afscheid kan u de kracht geven om weer verder te kunnen.

Wij willen er graag voor u zijn als het zo ver is. We willen u helpen uw ideeën en gedachten vorm te geven. U bepaalt hoe het afscheid eruit ziet; wij zorgen voor de details en regelen het zoals dat voor u goed voelt.

We gaan in gesprek over alle mogelijkheden. Want elk afscheid is anders en kent zijn eigen sfeer. U hebt de regie in handen: een afscheid kan in kleine, intieme sfeer, maar ook groots en uitbundig. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het voor het rouwproces is dat u bij alle voorbereidingen betrokken wordt. Samen een afscheid organiseren op een voor u eigen wijze. Wij vinden elk afscheid bijzonder en wij vinden het belangrijk dat u na afloop kunt zeggen: je was er voor ons, je hebt ons in onze waarde gelaten en onze wensen gerespecteerd.

 

Wilt u meer informatie neem dan contact op