uitvaart

Annerie Kremer Uitvaartzorg

Vanuit mijn eigen ervaring ben ik met mijn onderneming gestart. Als 13-jarige verloor ik onverwacht mijn vader. Werd ik ongevraagd als kind geconfronteerd met de dood. Inmiddels weet ik dat een overlijden je hele leven verandert en dat een persoonlijk, betrokken en goed georganiseerd afscheid belangrijk is voor het rouwproces.

In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid tot een onderneming met een hechte groep collega’s. Professionals die, ieder op hun eigen gebied, goed zijn in hun werk. Betrokken uitvaartbegeleiders met hart voor het vak en gastdames die onmisbaar zijn om een uitvaart vlekkeloos te laten verlopen.

Maar ook achter de schermen werken collega’s met kennis van zaken, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van de rouwkaarten. We maken gebruik van elkaars expertise en vullen elkaar mooi aan. Alleen dan kun je nabestaanden de beste ondersteuning bieden gedurende de week van het afscheid.

En dat is waar we het allemaal voor doen. Met rust en ruimte een passend afscheid vormgeven. Zodat u met warme gevoelens op de dagen van afscheid kunt terugkijken en kunt zeggen: ‘jullie waren er voor ons en niets was te veel.’

Het Afscheidshuis

Het Afscheidshuis is gevestigd aan Noordeinde 9 in Meppel. In Het Afscheidshuis zijn twee smaakvol ingerichte opbaarkamers. Uw dierbare krijgt een eigen opbaarkamer. U krijgt uw eigen sleutel en u kunt 24 uur per dag terecht in Het Afscheidshuis.

uitvaart

De Poort

De Poort is gevestigd aan de Zomerdijk 10 a,  bij de Algemene Begraafplaats in Meppel. De Poort biedt ruimte voor intieme uitvaartplechtigheden. In een intieme sfeer kunt u samenkomen met familie en vrienden voor de laatste momenten met uw dierbare.

uitvaart